BUDI SVOJ.
BUDI ONO ŠTO DOISTA JESI.

Ja sam Luka, običan devetnaestogodišnjak koji snima za Luka's Video Channel na YouTube-u. Također, bavim se izradom i održavanjem web stranica.

Rodio sam se 11. 1. 1996. godine u Zagrebu. Svoj hobi želim pretvoriti u posao u kojem ću jednako uživati,  stoga upravo završavam školovanje za medijskog tehničara. Ne mislim da sam išta više od momka koji voli zabavu, bilo to snimanjem videa, igranjem igara, hodanjem po gradu ili nečim sasvim drugim.

Na život gledam kao na igru u kojoj je cilj što više postaviti svoj "high score" kako bi bio što uspješniji.

Ne znam zašto, ali često me pitaju što mi je najveća vrlina, a što mana? Vjerojatno je to najteže pitanje od svih. O mojim manama neki bi možda mogli napisati i knjigu, a vrline... Nikada o njima nisam razmišljao. Ali evo, ako je to vrlina, onda je moja najveća, da uvijek uspijem u onome što želim. Pod uvjetom da sam "želju" dobro isplanirao. S druge strane, to je i moja najveća mana jer ponekad zamislim i "poduhvate" koji mi mogu napraviti štetu.

U životu su mi najvažnije osobe na koje se mogu uvijek osloniti. To su moji roditelji, prijatelji, cura,... Životni uzor su mi svi ljudi koji žele ovaj svijet napraviti boljim mjestom za život.

Pogledajte video Draw my life i saznajte više o meni.

Luka Vinskis © 2015. Sva prava pridržana.

YOUTUBE YOUTUBE GALERIJA GALERIJA WEB DIZAJN KONTAKT KONTAKT O MENI O MENI
EN EN NASLOVNICA NASLOVNICA WEB DIZAJN